Általános Szerződési Feltételek

I. A Szolgáltató

Pájer Donát
Cím: 9300 Csorna, Szent István tér 9. II/6.
Adószám: 66671749-1-28

II. A szerzôdés tárgya

A szerzôdés tárgya a Pájer Donát E.V. által üzemeltetett Szakítópróba weboldalon található árucikkek. A megvásárolni kívánt termék fôbb jellemzôit az adott termék melletti ismertetô tartalmazza, valamint lehetôsége van belepillantani a kiválasztott könyv tartalmába is. Az ismertetô leírás téves értelmezésébôl eredô károkért felelôsséget nem vállalunk. Pájer Donát E.V. a megfelelô gondossággal kezeli a honlapon szereplô információkat, azonban azokban változás, elírás mindezek ellenére lehetséges.

III. Vételár
Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is. A termékek mellett szereplô vételárak biztosan nem változnak meg a megrendelés leadása és az árucikkek kézhezvétele közötti idôszakban.

IV. Fizetés

a) PayPal™ fizetés

Mi az a PayPal™?
A PayPal™ egy készpénzmentes pénzforgalmi szolgáltatásokat nyújtó pénzügyi intézet, mely az elektronikus kereskedelemre szakosodott. A PayPal™ elektronikus számlát vezet ügyfelei részére, melyet azok hitelkártyás fizetéssel, banki átutalással vagy inkasszómegbízással tölthetnek fel lakossági vagy céges bankszámlájukról. Internetes vásárlások során nem kell bizalmas hitelkártya- vagy számlaadatokat megadni illetve továbbítani, hanem a PayPal felhasználói név valamint a jelszó megadása elegendô a fizetés lebonyolításához. Egyszerû, gyors, biztonságos, népszerû, olcsó, hasznos és elterjedt.

Hogyan történik a fizetés?
Amikor a kiválasztott terméket/termékeket szeretné kifizetni, a fizetés utolsó fázisában átléptetjük a PayPal™ oldalára, ahol két lehetôsége van:
• Ha már rendelkezik PayPal™ fiókkal, csak be kell lépnie PayPal™ felhasználói nevével (ez az e-mail címe) és jelszavával, majd a fizetés részleteinek áttekintése után jóvá kell hagynia azt.
• Ha még nem rendelkezik PayPal™ fiókkal, akkor elôször létre kell hoznia egyet. PayPal™ fiók létrehozásakor néhány alapadaton felül dombornyomásos bankkártyájának adatait kell megadni! Amennyiben arra kíváncsi, hogy hogyan lehet egy PayPal felhasználói fiókot létrehozni, kattintson a www.paypal.com oldalra.

PayPal™ fiók létrehozásakor bankkártyája adatait nyugodtan megadhatja, hiszen a bankkártyához tartozó számlát a PayPal™ csak akkor terheli meg, ha PayPal egyenlege nem nyújt fedezetet a kívánt szolgáltatás kifizetéséhez.

b) Elôreutalással történô fizetés
Elôreutalással történô fizetés esetén az árucikk díját kell átutalni a 12100011-17622080-00000000 számú bankszámlára (Gránit Bank). Felhívjuk a figyelmét, hogy a megrendelt könyv elôkészítése csak a teljes összeg megérkezését követôen kezdôdik meg.

V. Szállítási feltételek, határidôk
A Pájer Donát E.V. 3 munkanapon belül postázza a megrendelt árucikket a vásárlóihoz.

a) Sikertelen kézbesítés
Ha nem érkezne meg az árucikk a megrendelt címre, kérem jelezze a email címen.

VI. Termékgarancia
Hibás teljesítés esetén kifogásáról a hiba felfedezését követô lehetô legrövidebb idôn belül írásban tájékoztassa a Pájer Donát E.V. munkatársának a email címen.

Hibás teljesítés esetén:
– elsôsorban kicseréljük
– ha a cserére nincs módunk, úgy a vevô választása szerint árengedményt adunk,
– vagy a vevô megrendeléstôl elállhat, és kérheti a megrendelt termékért kifizetett összeg visszatérítését.

Jelentéktelen hiba esetén elállásnak helye nincs. Hibás teljesítés esetén a szavatossági jogok érvényesítésével kapcsolatos költségek (pl. kicserélés vagy elállás esetén a visszaküldés postaköltsége) a Pájer Donát E.V.-t terhelik.

VII. A vásárlástól való elállás joga

A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a kézhezvételtôl számított 8 munkanapon belül.
A termékek vételárát csak a sértetlen állapotban a számla, vagy annak másolata ellenében 30 napon belül térítjük vissza. Elállás esetén, ha az áru a nem rendeltetésszerû használatból eredôen megsérül, a Pájer Donát E.V. követelheti kárának megtérítését.

VIII. Adatvédelem
A Pájer Donát E.V. tiszteletben tartja és bizalmasan kezeli a vásárlók személyes adatait figyelembe véve az 1992. évi LXIII. adatvédelemrôl szóló törvényt, csak saját promóciós kampányainak keretében használja fel, harmadik személynek nem adja át. A vásárló az adatkezeléshez történô hozzájárulását bármikor módosíthatja, illetve visszavonhatja, továbbá kérheti személyes adatai helyesbítését, törlését.

IX. Szerzôdéskötés
A szerzôdés a megrendelés véglegesítésével ráutaló magatartás.
A szerzôdést bizonylatszámon iktatjuk és tartjuk számon.
A szerzôdés nyelve magyar.

Érvényes: 2013. június 1-tôl visszavonásig.