Save 791 Ft!
Save 791 Ft! Összpróba2

Cora Carmack – Összpróba

1790 Ft 999 Ft

Kategória:

Garrick Taylor és Bliss Edwards sikeresen megtalálta a boldogságot egymás mellett egy kissé… khm… rázós indítás után. Ehhez képest már gyerekjáték lesz megismerkedni a szülőkkel, nem igaz?

Attól kezdve azonban, hogy a repülőgépük leszáll Londonban, újabb és újabb bökkenők jelentkeznek: egy rosszalló anyósjelölt, számos (többnyire) jelentéktelen galiba, és rájönnek, hogy talán mégsem készültek fel még annyira a közös jövőre, mint gondolták.
Mint kiderül, a szerelmet megtalálni sem könnyű, megtartani azonban még nehezebb.

Exkluzív karácsonyi ajándék! Az Összpróba nyomtatásban limitált, 500 db sorszámozott példányban jelent csak meg!

A szerzőről:

Cora Carmack egy huszonegynehány éves író, aki huszonegynehány évesekről ír. Sok mindennel foglalkozott már életében. Volt unalmas munkája (pl. egy hipermarketben), izgalmas munkája (pl. színházban), stresszes állása (pl. tanárként) és álommunkája (pl. az írás). Imádja a színházat, az utazást és bármit, ami megnevetteti. Szereti a szereplőit a lehető legképtelenebb helyzetekbe hozni, és miközben segít rajtuk, megpróbálja őket összeboronálni valakivel. Hiszen a kétbalkezes embereknek is szükségük van szerelemre…

Cora Carmack blogja (angol nyelvű)

Vélemények

  1. Web Hosting

    Ha tetszett a Szakitoproba, akkor mindenkeppen olvasd el ezt is. Ha most szeretnel megismerkedni Cora Carmack konyveivel, akkor szivbol ajanlom ezt a tortenetet.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.